Best Care Solutions

Zorggedreven innovaties
Oplossingen met -, door – en voor de zorg ontwikkeld. Al onze producten zijn innovatief en vinden hun ontstaan in de zorg.

Als Best Care Solutions zijn wij ervan overtuigd dat zorgprofessionals als geen ander weten hoe zij hun dagelijkse praktijk kunnen optimaliseren. Of het nu om producten, concepten of processen gaat; Innovaties en verbeteringen vanuit de zorg, zijn innovaties en verbeteringen vóór de zorg. 

Daarom werken wij samen met verschillende zorgorganisaties om hen te helpen ideeën en ambities tot testbare prototypes en uiteindelijk gebruiksklare oplossingen te brengen. Organisaties waarmee wij samenwerken of waarvoor wij een opdracht vervullen zijn bijvoorbeeld Erasmus MC – Create4Care, MeanderGroep Zuid-Limburg en RadboudUMC.

Hebt u een innovatief idee of oplossing? Contacteer ons gerust. Wij denken samen met onze R&D Engineers en Productontwikkelaars graag met u mee! Een deel van onze behaalde omzet geven wij terug aan de zorgorganisatie waarmee we de desbetreffende oplossing hebben ontwikkeld.